Sindy
05-14-2017, 03:01 AM
1 yemek kaşığı arpa şehriye
100 gr tavuk
1 küçük karnabaharın 2,3 çiçeği
yarım tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı salça
Yağla salça kavurup sıcak su eklenip arpa şehriye dökülür. Önceden haşlanan karnabahar ve önceden haşlanan tavuk küçük küçük didiklenip içine konur biraz pişince ılık bir şekilde servis edilir. Afiyet olsun…
100 gr tavuk
1 küçük karnabaharın 2,3 çiçeği
yarım tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı salça
Yağla salça kavurup sıcak su eklenip arpa şehriye dökülür. Önceden haşlanan karnabahar ve önceden haşlanan tavuk küçük küçük didiklenip içine konur biraz pişince ılık bir şekilde servis edilir. Afiyet olsun…