|  | Duyurular Program İndir Ferizli Haber Kaynarca Haber Anasayfa | 
|  07-16-2025, 03:33 PM | #1 | 
| Çalışkan Üye  Üyelik tarihi: Apr 2017 
					Mesajlar: 722
				  |  Aşırı et tüketimi, iklim değişikliğine katkıda bulunuyor 
			
			İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "İklim değişikliğinde yediğimize, içtiğimize dikkat etmemiz gerekiyor. Aşırı et tüketimi, iklim değişikliğine zarar veriyor. 1 kilogram kırmızı et sofraya gelene kadar 15 ton su tüketilmiş oluyor. O yüzden su ayak izi küçük ürünler kullanmamız lazım. Tropikal bitkilerden, avokado, kivi meyvelerden uzak durmak lazım. Bunlar tropikal yağmur suyu istiyor" dedi
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Etiketler | 
| iklim, tropikal, lazım, aşırı, tüketimi | 
| Seçenekler | |
| Stil | |
| 
 | 
 |